Godmorgon läsare! 2011-05-27 @ 09:35:12 

Igår var Maria och jag i Bäl på norra Gotland och hämtade radioapparater. Mycket trevligt folk. Dom skulle sälja sommarstugan och var tvungna att tömma densamma. Det blev en radiogrammofon av märket EIA, en radio av märket Tjerneld samt en gungstol !!!. Dom hade mera grejor. En vevgrammofon av "resemodell". Väldigt smidig inbyggd i en lite kappsäck. Mannen i fråga satte på en stenkaka och vi lyssnade och njöt. Vevgrammofonen ville han dock behålla. Dom plockade också fram en kartong med gamla kameror. Den var jag egentligen också intresserad av. Men jag kunde inte bjuda ett pris på den så dom skulle annonsera ut dessa.
Jag har kanske skrivit det förut, men gör det igen. Det är så himla trevligt att komma ikring och träffa alla trevliga människor
Ibland tar jag och Maria (när hon är med) det som en utflykt och har med oss kaffekorg. Ibland blir vi bjudna på kaffe. På hemvägen igår besökte vi några kyrkor. Vi har som mål att besöka alla Gotlands kyrkor. Tror att vi har 15-20 stycken kvar.
När vi på hemväg kom till Hemse så råkade vi hamna bakom "Ragnar Vanheden" (Ulf Brunnberg) i Jönssonligan. Han hade en fräsig bil skall jag säga. Stor, bred, låg och sportig. Som ni förstår så hann vi inte ligga bakom så länge att jag kunde se vad det var för sort. Kan ha varit en ny Mustang. Den var lite för stor för att vara Corvette och väldigt bred. Men jag är inte så bra på jänkare. Kan naturligtvis ha varit en Koenigsegg också. Svårt att säga eftersom jag inte hann se framsidan och för lite av baken. Nu körde han rätt lugnt i och för sig, men jag hade kärra efter med grejor på så jag ville inte gasa för mycket. 
Vi åkte vid ca. 09:30 och kom hem ca. 15:00. Då skulle grejorna lastas av (Erik hjälpte mig när han kom hem). Emil skulle till fotbollsträning, vi skulle äta/laga mat, åka och handla, till Mor Iris och koppla in hennes stereo som hon fick i 90årsdagspresent. Hon blev väldigt nöjd med den.
Idag skall vi gratta Erik som fyller 19 år. Det gör vi när han kommer hem från gymnasiet.
Nu skall jag registrera grejor för samlingen, nästan ett heltidsjobb. Men först skall jag gå ut med Loke. Trodde nästan det skulle bli regn men nu skiner solen igen.
Ha en bra dag, sköt om er.

2011-05-27 @ 09:35:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Godförmiddag läsare! 2011-05-23 @ 10:50:37 

Egentligen är det lite konstigt. Tidigare i våras var jag hos Synsam i Hemse och testade synen. Det kom ett erbjudande på posten. Kan väl vara bra tänkte jag, att testa. Den har säkert blivit sämre sen sist. Döm om min förvåning, synen har blivit bättre. Optikern blev lika förvånad som jag. Detta händer egentligen inte sa hon. Så till mig fick dom inte sälja några nya glas. Dock justerade hon dom och fixade till dom lite. Helt gratis. Det var ju snällt. Mina blodvärden har ju heller aldrig varit så bra som dom är nu. Eller just nu, kanske jag skall säga.
Då kommer allt det andra, med alla prover och tester. Jag har ju skrivit om det förut. Men det kommer mera.
Jag har fått svar på en del tester och prover. Det finns en "diskret" förändring i hjärnan. Vad det innebär vet jag inte. Remiss har ju gått iväg till Neurologen. Jag har fått kallelse och skall dit 14:e Juli. Hoppas man då får veta vad denna förändring innebär. Tankspridd och glömsk är jag ju förut. Kan det bli sämre med detta? Kan det kanske bli.
Men före detta skall jag på sömnregistrering på Fyslabb 8:e Juni. Min sömn är ju inte vad den borde vara. Egentligen rätt obefintlig. Detta påverkar ju det mentala sinnet i hög grad.
Totalt är det då åtta undersökningar sedan April.
Jag mår väl ganska bra men är rätt slutkörd både fysiskt och psykiskt. Är inte så social heller just nu. Det som håller ångan uppe är ju min samling. Den ger så himla mycket, socialt, psykiskt och fysiskt.
I torsdags var jag vid Endrells i Hemse för att hämta deras förstsålda färg-tv. Himla trevligt. Det blev ju lite mer förstås. Tre stycken Tv-ar., en radio och en gammal Monark värmefläkt. Fantastiskt kul. Detta bidrag, som jag fick gratis, är jag mycket stolt över.
I lördagskväll ringde en trevlig man (80 år sa han att han var) från Slite. Han hade hittat en gammal tidning från 2007. Där hade jag en annons om att jag önskade köpa gamla radioapparater. Det är rätt otroligt egentligen, men så var det. Detta är alltså enda gången jag annonserat. 
Nåväl, han hade en gammal radio och en gammal radiogrammofon som han inte ville slänga på tippen. Han, som dom flesta andra jag fått av, ville ge dom till någon som tar var på dom. Och det gör jag.
Skall ringa till honom nu och eventuellt åka dit på torsdag.
 Direkt efter ringde en trevlig tjej från Burs(dom har en son i min son Emils klass) som hade ett frysskåp som jag skulle "få". Vi hade pratat om detta tidigare i våras. Vi skulle byta mot en, av mig, hembakt limpa. Mycket trevligt.
 Detta hämtade jag i söndags förmiddags. På eftermiddagen var det kalas på Björklunda för min mor Iris. Hon fyllde nittio år i fredags. Detta var också mycket trevlig och väldigt god mat.
 Detta får räcka för idag. Skall snart ut med vår hund Loke.
Ha en skön dag, sköt om er.
Med reservation för felstavning, Peja

2011-05-23 @ 10:50:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Godmorgon läsare! 2011-05-10 @ 07:41:22 

Jag tänkte att jag skulle skriva om annat än sjukdomar och apparater, men denna gång blir det nog mest sjukdomar. Undersökningarna är inte slut än. I morron skall jag in på "luftmassemätning". Låter som min gamla Volvo 70. När jag var på fastlandet för några år sedan så pajjade luftmassemätaren på densamma. Bilen stendog. Bärgningsbil till verkstad och 6500: - fattigare. Samt 1500: - till bärgningsbilen. Hoppas det inte blir samma resultat för mig.
Igår ringde min läkare. Jag hade varit o tagit blodprov på morronen. Och dom var toppenbra. Så bra kolesterolvärden har jag aldrig haft. Normalt brukar dom inte ringa om proven är bra. Men hon tyckte att jag behövde lite positivitet och glädje i dessa provernas och testernas tider. Däremot hade hon ett annat besked. Dom har hittat något i min hjärna. Det ser jag som något positivt. Jag trodde det var precis tomt där. Men det kan vara negativt. Hon hade skickat ut ett brev till mig och ville väl inte säga vad det handlade om. Det var bättre att Neurologerna tog hand om sa hon.
Får se vad det innebär.
Ha en härligt varm och skön dag.
Sköt om er. 

2011-05-10 @ 07:41:22 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks () 


Massor av Tvapparater 2011-04-29 @ 06:47:02 

Godmorgon i denna arla morgonstund! Idag skall jag åka till Hejnum för att kolla på tvapparater. En trevlig snubbe där har över 40!!!! stycken han vill bli av med. Plus en del annat material. Mycket intressant. Och igår kväll ringde en tjej och ville bli av med en Bang & Olufsen tv-apparat. Skall kolla på den snarast. Det visade sig att hon var från fastlandet och har bott i Havdhem på somrarna. Hon hade också åkt buss till simskolan i Nisseviken och haft Persson som simlärare då på 60-talet. Precis som jag. Berättar mer senare. Måste göra mig i ordning för avfärd. Ha en bra dag, sköt om er.

2011-04-29 @ 06:47:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Godförmiddag! 2011-04-27 @ 10:25:21 

Nu är det en vecka sedan jag skrev. Förra veckan bestod mest av besök på lassis och alla undersökningar. Det blir man ganska trött i ansiktet av. Måndagen förra veckan blev jag ju påhängd en bandspelare. Den var jag och tog bort på tisdagen. Då genomgick jag även en EEG-undersökning. Det monterades då ca. 200 kablar på huvudet (kanske en överdrift men många var det). Dessa var kopplade till en dator. I vågrätt läge skulle jag inta viloläge först i ca. 20 minuter, utan att somna. Sedan ömsom blunda och omsöm se på en flashlampa som blinkade i olika långa perioder. Detta pågick också i ca. 20 minuter. Det gick väl ganska bra. Sen skulle jag vrålandas i tre minuter, fortfarande med utseende som en robot med alla kablar på huvudet. Det var jobbigt kan ni tro. Jag blev varnad om att armarna kan komma att domna bort,"men det är inget farligt" sa sköterskan. Farligt var det säkert inte men dom domnade sannerligen bort. Kändes obehagligt. Under hela undersökningen filmades jag. Denna dramatiska filmatisering skall sedan kollas av läkare på Karolinska. På onsdagen undersöktes öron-näsa-hals. Det fördes då in en filkamera i båda näsborrarna. Detta kunde jag samtidigt se på en färgmonitor. Ganska intressant för mig, men med all säkerhet inte för andra. Jag, som ibland har svårt att inte prata, kunde se på monitorn när jag pratade. Ganska häftigt. Dessvärre gjorde det så ont så att tårarna rann (tyck gärna synd om mig). Fast det var bara på ena sidan det gjorde ont. Svar på alla dessa undersökningar kommer väl så småningom. Så nu kanske det är lugnt med sjukbloggar på ett tag. Det är ganska skönt att kunna blogga om det. När någon frågar så hänvisar jag bara till bloggen. Eller som dom säger i tv: "Läs vidare på vår hemsida". Ha skön dag, det skall jag ha. Skall ut till Grötlingbo för att kolla till "Radiolädu". Inom detta område händer saker nästan hela tiden, jag återkommer om detta. Sköt om er.

2011-04-27 @ 10:25:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Goddag! 2011-04-17 @ 10:35:26 

Tyckte det blev så tjatigt att skriva godmorgon så jag ändrade rubriktemat lite. Hoppas det inte gör något. Förkylningen gör sig fortfarande gällande så det blir inte så mycket gjort. Bara det vanliga, såsom inre tjänst och social närvaro. Och att se "Hem till gården" (Emmerdale farm) ingår naturligtvis i inre tjänst varje dag. I fredags satte jag och Erik upp studsmattan åt Emil. Erkännas måste att även jag tycker det är skönt med studsmatta. Dock studsar jag inte så mycket. Bara när jag tar mig upp i densamma. Men den är skön att ligga och sola i. I fredags var ganska stilla så och solen värmde så skönt. Maria och jag han även med en sväng till kyrkogården. Vi planterade lite Penséer och Påskliljor. I går körde Erik och jag ett lass till tippen. Vi städade ur garaget, dock slängdes det väl inte så mycket som om Maria skulle varit med kanske. Jag har en förmåga att hitta så mycket "braatthagrejor". Idag blir det väl att pyssla lite i trädgården i det vackra vädret. Erik och jag skall försöka hinna med att tvätta bilen. Emil skall väl vara med någon kompis eller sälja Majblommor. Han började i Fredags och sålde för nästan 1000:- första dagen. Han har sålt slut på första påsen och börjat på sin andra. Han är duktig på att sälja och får beröm för sitt artiga uppträdande. Det är bra tycker jag. Roligt med artiga barn. Jag har börjat skriva om när min bil gick igenom isen 1978. Kommer inom kort upp på bloggen. Många minns den händelsen fortfarande. Men det händer tydligen nu förtiden också. I onsdags fick jag ett telefonsamtal från en kompis som kört fast på Näsudden. Erik och jag åkte ut dit för att dra loss hennes bil. Som vi förmodade så kunde inte vår 740 dra loss den (hade sugit sig fast i leran). Det blev till att åka till "uddfolki" (dom trevliga folken som bor längst ut på Näsudden). Yngste sonen i huset kom dit med traktor och drog loss bilen. Mycket snällt gjort. Han berättade att han kom ihåg min "underisenkörning" och att han häromdagen dragit loss en bil som kört igenom. Nog för denna gång. Ha en bra dag, sköt om er.

2011-04-17 @ 10:35:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Godmorgon! 2011-04-13 @ 10:08:25 

Orkar inte skriva så mycket idag. Är vansinnigt snuvig just nu. Kanske inte så konstigt i denna så kalla vår. Jag vill ha sol, sol, sol och värme. Här i Sverige har vi ju som bekant nio månaders vinter och tre månaders sämre skidföre. Sköt om er, ha en bra dag.

2011-04-13 @ 10:08:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


God förmiddag alla, eller någon, (om någon läser) som vill läsa min blogg!        2011-04-11 @ 10:34:56 

Idag är jag inte riktig kry. Är väldigt snuvig. Trots kurering med lökvatten och honung. Jag var inne och röntgade hjärnan häromdagen. Svaret kom redan dagen efter. Min läkare ringde och sa att dom inte hittade något (fel) i hjärnan. Att dom inte hittade något är föga förvånande. Där finns väl inte så mycket att hitta. Å andra sidan har jag nu bevis på att jag är frisk i huvudet. Inte alla som har det minsann. Dom kollade också blodtransporten till hjärnan med ultraljud. Detta var också helt ok. Känns skönt att veta. Nu är det "bara" tre undersökningar kvar. 18/4, 19/4 och 20/4. 18 skall jag på bandspelarundersökning. Då skall jag bära en bandspelare!!! ett dygn. Dagen efter skall jag in och ta bort den samt genomgå en EEG-undersökning. Den 20 skall jag på Öron-näsa-hals-undersökning. Får se vad detta visar. I övrigt så går dagarna som vanligt. Igår var ganska skapligt väder. Erik bytte till sommardäck på vår bil och kärra. Vi rensade också upp lite i garaget. La det som skall till tippen på kärran, fast det blev nog inte så mycket som Maria hade önskat. Ha en bra dag, sköt om er.

2011-04-11 @ 10:34:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Bevis på min tankspriddhet. 2011-04-07 @ 10:20:12 

En "rolig" grej hände för snart två veckor sedan. Min sambo Maria hade varit på fastlandet och skulle hämtas vid båten i Visby. Jag var där i god tid och stannade på färjeleden för att kolla på båten, som var på väg in. När den började lägga till så körde jag ner och väntade till dom började gå av. Jag gick in och väntade, väntade och väntade. Ingen Maria. Alla hade nu gått av, ingen Maria. Jag tänkte att hon kanske missat båten så jag ringde till hennes mobil. Följande samtal utbrast sig: Peja:"Hej! Var är du"? Maria:"Jag är på båten". Peja:"På båten, men alla har ju gått av". Maria:" Men båten har ju inte lagt till än". Då förstod jag. Jag hade kollat vid fel båt. Oskarshamnbåten kommer in några minuter tidigare och Maria kom ju med Nynäshamnsbåten. Tyckte det var lite konstigt att Nynäsbåten la till vid Oskarshamnläget. Men enligt min, inte helt ovanliga tankspriddhet, så reflekterade jag inte så mycket på det. Nåväl, Maria kom till rätta till slut. Värre var det när jag låg i lumpen i Norrköping. Dock inte mitt fel. Jag hade precis landat på Visby flygplats och väntade på skjuts hem till Sudret. Sivert (min bror) var kontaktad. Han och hans kompisar skulle hämta mig. När jag står i ankomsthallen och väntar så ser jag bilen med Sivert polarna åka förbi fönstret och åka hem utan mig. Dom gick inte ens in och kollade. Jag fick lifta in till Visby. Visste inte hur jag skulle komma hem. Det fanns ju inga mobiltelefoner på den tiden. Nåväl, jag gick på bio så länge. Och tänk, där satt det en busslast sudergutar. Dom hade åkt buss in till Visby för att se bio. Av Visbys dåvarande fyra biografer kunde vi hamna på samma ställe. Jag fick åka med dom hem. Vilket flyt man kan ha ibland. Ha en bra dag, sköt om er.

2011-04-07 @ 10:20:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Godmorgon! 2011-03-27 @ 08:15:19 

Härlig morron. Solen skiner och jag med den. Loke (vår hund) och jag gick promenad i morse kl. 07:00. Nu är det städning som gäller. Jag och grabbarna skall hjälpas åt. Maria (min sambo) kommer till Visby med båten straxt efter 24:00 inatt och skall hämtas. Hoppas ni kom ihåg att ställa om till sommartid. Sköt om er.

2011-03-27 @ 08:15:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Fint väder idag, fast svalare. 2011-03-26 @ 12:20:40 

Godmiddag! Härligt väder idag igen. Jag och en kompis skall till Grötlingbo för att kolla på prylar till Prylbodi. Hoppas det blir något att ta med därifrån. Erik och jag har samlat ihop lite prylar här hemifrån som skall med. Otroligt vad man kan samla på sig egentligen, i alla fall jag. Tankar om en prylbod/loppis har väl alltid funnits i bakhuvudet. Kanske därför jag har så mycket grejor. Sen kommer det alltid med en massa annat när jag hämtar radioapparater. I morron är det städning som gäller. Maria kommer ju hem i morron kväll. Sköt om er.

2011-03-26 @ 12:20:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Tvätten igen. 2011-03-25 @ 09:44:47 

Godmorron! Så var det dags för tvättsortering igen. Två-tre korgar skulle jag tro. Tvättade en maskin igår, hängde på tork idag. Startade också en maskin till. Undrar hur många maskiner det tvättas här i veckan egentligen. Sen igår morse är jag gräsänkling. Maria (min sambo) är på fastlandet och hälsar på släkten. Hennes bror med sambo har fått en son. Så nu gäller det att hålla ordning här hemma. Jag får hjälp med Loke (vår hund) av en kompis till oss. Hon kom igår ca 11:30 och hämtade honom. När hon kom tillbaka fikade vi. Mycket trevligt och väldigt snällt att hon hjälper mig. Min hälsa är lite vacklande. Igår kväll var jag så yr så det var svårt att gå. Kunde inte fästa blicken. Kändes obehagligt. Men idag känns det bättre. Nej, nu måste jag ta hand om tvätt och städ. Sköt om er, om det är någon som läser min blogg. Några är det nog. Jag har fått någon kommentar i alla fall. Bra gjort "folks".

2011-03-25 @ 09:44:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Dålit sjaukar u orkede int jeite leite. 2011-03-19 @ 09:48:06 

Gomorron! Igår blev det inte så mycket dator för min del. Var däckad av värk. Det har varit rätt tungt nu några veckor. Tänkte egentligen inte skriva så mycket om min sjukdomsbild egentligen. Men jag får nog tänka om. Det känns ganska skönt att få skriva av sig.

2011-03-19 @ 09:48:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Godförmiddag. 2011-03-17 @ 09:51:19 

Igår blev det inte så mycket bloggat. Satt mest och redigerade samt la in kategorier. Jag är ju nybloggare så det tar väl ett tag förrän man blir varm i kläderna. Dessutom hade jag besök igår. På förmiddagen så kom Christina ifrån Näs med sin hund, som är syster till vår hund Loke. Väldigt trevlig. Satt och pratade/fikade ca. en timme. Sen var det dags att gå hundpromenad. Jag gick utan rollatorn. Funkade ganska bra. Lite krångligt är det ju att gå med både hund och rollatorn. Hem till gården missade jag men såg det senare på TV4 Play. På eftermiddagen gick jag emot Emil när han slutade skolan. Han hade två kompisar med sig hem. Sen kom ett besök till. Tårtan alias Tommy Larsson kom ca. 15.30. Han fick bara en slät kopp kaffe, hade inget kaffebröd. På kvällen var jag ganska trött i hela ansiktet. Jag sover ungefär två hela nätter i veckan. Kanske inte så konstigt att man är trött. Nu skall jag skriva väder. Det gör jag varje dag.

2011-03-17 @ 09:51:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


En ny underbar dag. 2011-03-15 @ 10:45:15

Jag brukar säga att morronen är bäst. Då kan man forma dagen, på kvällen är det försent.
Annars blir det väl en vanlig dag, i all enkelhet. 11:50 är naturligtvis dagens viktigaste händelse:"Hem till Gården" eller Emmerdale farm som den heter på Engelska.

2011-03-15 @ 10:45:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 


Tvätten sorterad och inlagd. 2011-03-14 @ 15:21:50 

Nu är tvätten sorterad och inlagd, jag har sett "Hem till gården" och fått kaffe med Semla. Vad kan man mer begära?

2011-03-14 @ 15:21:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Tvätt korgen full,,,igen. 2011-03-14 @ 15:17:12 

Tur att det bara är tvättkorgen som är full.

2011-03-14 @ 15:17:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Peja och tuppen. 2011-03-13 @ 11:18:35 

Peja och tuppen.

Denna bild togs vid Radio Gotlands besök med "Gotland Runt" ca.år 2000. Tuppen hittade jag i Lantmännens gamla förråd i Burgsvik (som en kompis hade köpt). Densamma använde jag som skylt vid vägen eftersom vi sålde ägg (hittade ingen höna). Den finns nu vid Drakarve i Näs.

2011-03-13 @ 11:18:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Tvättning och städning. 2011-03-13 @ 10:58:28 

Godmorgon (middag?).
Så har man då fått i sig morronkaffet med tilltugg. Min sambo Maria tar en vals med snabeldraken (dammsugaren) och jag skall lägga ihop tvätten. Den faller under min lott. Jag skall försöka lägga in lite bilder här på min blogg och skriva lite historia om mitt, ibland, händelserika (i alla falll tycker jag det) liv.

2011-03-13 @ 10:58:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Emils fröer och julgran. 2011-03-12 @ 13:11:49 

Kom just in efter att ha levererat fröer som min son Emil sålt. Rätt passande, han säljer för "Emils trädgård".
Erik (min äldste son) övningskörde, Emil levererade och jag satt och njöt av åkturen.
Vår julgran som jag ställde ut i en snödriva tjugondag knut är fortfarande grön. Tänkte se hur länge den klarar sig. Den börjar faktiskt knoppa sig. En känd krönikör från Burgsvik har gjort ett liknande experiment. Vet ej hur det gick. Jag fick i alla fall ställa min i vattenhink nu i brist på snö.
Skall nu ta en kopp kaffe, igen.

2011-03-12 @ 13:11:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Ny härlig dag. 2011-03-12 @ 08:22:00 

Godmorgon!
Steg upp vid sjutiden till en ny härligt dag. Kallt och blåser men solen skiner och värmer, lite i alla fall. Min sambo kom hem och gick ut med hunden Loke. Jag kan tyvärr inte gå så bra just nu så Maria (min sambo) och våra två söner får gå dom längre sträckorna. Jag tar dom kortare dito. Skall nu ta en kopp kaffe och kolla tidningen. Kanske är det några bra annonser på köp och säljsidorna. Återkommer om detta.

2011-03-12 @ 08:22:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Inget mer idag. 2011-03-11 @ 23:18:37 

Det blev inget mer skrivet idag.
Godnatt.

2011-03-11 @ 23:18:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Min nya blogg. 2011-03-11 @ 15:13:49 

Hej!
Här kommer jag att skriva om mina resor, jobb, händelser och livets betraktelser i övrigt.
Sköt om er.

2011-03-11 @ 15:13:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


Välkommen till min nya blogg! 2011-03-11 @ 15:10:40 

2011-03-11 @ 15:10:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 


SÖK I BLOGGEN

Formulärets överkant

 

Formulärets nederkant

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR